19 Nisan 2025 Cumartesi

Afyonkarahisar'da yangından kurtulan misafir kalp krizi geçirdi

Yangın Sonrası Yaşanan Trajedi: Misafir Kalp Krizi Geçirdi

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesine bağlı Koçbeyli köyünde sabaha karşı meydana gelen yangın, bir kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Serdar Ç., misafir olarak bulunduğu evde çıkan yangından kurtulmayı başarsa da, ardından geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi.

Yangın Nasıl Başladı?

Olay, tek katlı ahşap bir evde sabah saat 04.00 sıralarında yaşandı. Sobayı tutuşturmak için dökülen yanıcı maddenin aniden alev alması sonucu yangın çıktı. Evdekiler alevleri söndürmeye çalışsa da başarılı olamadı ve dışarı çıkmak zorunda kaldı. Bu sırada Serdar Ç.'nin fenalaşması üzerine çevredekiler hemen itfaiye ve sağlık ekiplerini aradı.

  • Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alındı.
  • Ev kullanılamaz hale geldi.
  • Alevleri söndürmeye çalışan 2 kişi yaralandı.

Olayın Ardından

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Serdar Ç.'ye müdahale etse de kalp krizinden kurtaramadı. Yaralılar ise hastanede tedavi altına alındı. Yetkililer, yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma başlattı.

Bu üzücü olay, yangın güvenliği ve soba kullanımı konusunda dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha hatırlattı. Özellikle kış aylarında artan yangın riskleri, can ve mal kayıplarına yol açabiliyor.

İlgili Haberler