15 Mayıs 2025 Perşembe

Stüdyoda elektrik kesintisi: Cadı iddiasıyla gergin anlar yaşandı

Stüdyoda elektrik kesintisi: Cadı iddiasıyla gergin anlar yaşandı

Kanal D'nin popüler programı "Neler Oluyor Hayatta" bu hafta izleyicileri şaşkına çeviren bir olaya sahne oldu. Cadı olduğunu iddia eden Ufuk Elver'in yayına bağlandığı sırada stüdyoda elektrikler aniden kesildi. Sunucu Hakan Ural, yaşananları "11 yıldır burada çalışıyorum, ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Bu asla tesadüf değil" sözleriyle yorumladı.

Cadı iddiası ve elektrik kesintisi

Programda, Cadılığın El Kitabı adlı kitabın yazarı Ufuk Elver, cadı olduğunu iddia ederek izleyicilere açıklamalarda bulundu. Elver'in konuşması sırasında stüdyo bir anda karanlığa büründü. Elektrik kesintisi, hem stüdyodaki ekibi hem de izleyicileri şaşkına çevirdi.

Hakan Ural'dan çarpıcı açıklama

Yaşanan olayın ardından Hakan Ural, "11 yıldır bu programı sunuyorum, ilk kez böyle bir durumla karşılaştım. Bu kesinlikle tesadüf değil" dedi. Ural'ın bu sözleri, programın gerilimini daha da artırdı. Programda ayrıca araştırmacı yazar Mehmet Ali Bulut ve spiritüel koç Sibel Uzun da yer aldı. Konuklar, yaşanan elektrik kesintisini spiritüel bir olay olarak yorumladı.

İzleyicilerden yoğun tepki

Programın ardından sosyal medyada elektrik kesintisiyle ilgili birçok yorum yapıldı. İzleyiciler, yaşananları "şaşırtıcı" ve "ürpertici" olarak nitelendirdi. Bazı kullanıcılar ise olayın bir reklam stratejisi olabileceğini iddia etti. Sonuç olarak, Kanal D'nin "Neler Oluyor Hayatta" programı, bu hafta cadı iddiası ve elektrik kesintisiyle gündem oldu. Yaşananlar, hem stüdyo ekibini hem de izleyicileri derinden etkiledi.

İlgili Haberler